Op naar een groen & gezond 2021

Wij van De Boominspecteurs wensen jou, je collega’s en je familie een groen, gezond en in alle opzichten gelukkig 2021 toe! Van goede wensen kun je tenslotte, zeker in deze roerige tijden, nooit genoeg krijgen.

En waar je wat ons betreft ook nooit genoeg van kan krijgen, is van bomen. Daarom hebben we ook dit jaar weer een fijne deal gesloten met Trees for All. Voor alle CO2 die wij in 2020 met ons wagenpark hebben uitgestoten, planten zij bomen via hun duurzame bosprojecten.

Trees for All plant bomen in Nederland en in het buitenland met als doel bij te dragen aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Wij dragen het goede werk van deze stichting een warm hart toe. Daarom plant Trees for All namens ons 220 bomen ter compensatie van onze CO2-uitstoot. Wat ons betreft een heel fijn begin van het nieuwe jaar!

Ook benieuwd naar het werk van Trees for All? Bekijk hun projecten op de website, of neem contact met ons op. Wij vertellen graag meer over onze band met de stichting.

plant-het-voort-trees-for-all