Vacature: Werkvoorbereider met passie voor bomen

Werken in een jong, dynamisch en groeiend team, waar bomen écht het gespreksonderwerp zijn. Dat is werken bij De Boominspecteurs, dé specialisten voor inventarisatie, inspectie en onderzoek van bomen. Wil jij elke dag met plezier werken aan jouw passie en bijdragen aan de verdere groei van De Boominspecteurs? Aarzel dan niet en solliciteer op de functie van Werkvoorbereider voor 32 tot 40 uur per week!

Aan de slag als Werkvoorbereider…

Elk project is uniek, net als elke boom. En dat is precies waarom jij zo houdt van jouw job. Als Werkvoorbereider weet jij wat jouw collega’s nodig hebben om een efficiënte en goede uitvoering van hun projecten mogelijk te maken. Als spin in het web ondersteun je de projectleiders en adviseurs en draag je zorg voor een goede voorbereiding van inspectie- en onderzoeksprojecten. Je weet wat nodig is om een inspectie- en onderzoeksproject als een geoliede machine te laten draaien.

Waar je je zoal mee bezighoudt? In het kort: projectondersteuning, projectinformatie en -planning, faciliteren van materiaal en materieel én projectrapportage en calculatie. Met recht een spin in het web dus!

Wij vragen

– Je bent deskundig op het gebied van projectmanagement en hebt affiniteit met bomen en groen
– Je hebt een aantoonbaar mbo+ of hbo werk- en denkniveau
– Je mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn uitstekend
– Je kunt zelfstandig werken, maar ook prima in teamverband
– En je houdt van plannen, organiseren en coördineren (én je bent er goed in)

Wij bieden

– Werkplezier met gepassioneerde collega’s. Samen gaan we voor het beste resultaat!
– Een afwisselende functie met veel vrijheid en mogelijkheden
– Jouw persoonlijke ontwikkelpad staat centraal
– Een uitdagend en veelzijdig werkveld
– Uitstekende uitrusting en faciliteiten
– Een goed, marktconform salaris en prima secundaire voorwaarden

Meer weten of gelijk solliciteren!

Wil je meer weten over de functie of over onze organisatie? Dan kun je terecht bij Bomenbanen, zij verzorgen het wervingsproces voor ons. Neem dus gerust contact op met Marjo van Steenselen van Bomenbanen via telefoonnummer 06 2269 3248, of via info@bomenbanen.nl.

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan vóór 14 september door jouw CV en motivatie te mailen naar info@bomenbanen.nl. We hopen je snel te spreken!