Verkoop Adviseur Cor 't Lam gestart bij De Boominspecteurs

 

De Boominspecteurs heeft een nieuwe collega in het midden! Op 1 april is Cor ’t Lam bij ons gestart als Verkoop Adviseur. Cor draait al heel wat jaren mee in het bomenvak en neemt met deze functie het stokje over van Erwin Reinhard.


Stel jezelf even voor
“Mijn naam is Cor ’t Lam. Ik ben getrouwd met Jantine. Wij hebben 5 kinderen, 6 kleinkinderen en een hond Wiep. Ik ben een familieman, een mensen-mens en ik sta voor oprechtheid, eerlijkheid en humor.”

 

Wat is jouw achtergrond op het gebied van bomen?
“Ik heb diverse opleidingen in het bomenvakgebied afgerond, waaronder ETT.
Als 18 jarige ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen in de bosbouw. Al gauw kwam de toenmalige boomchirurgie op en daar ben ik mij voor gaan interesseren. De bosbouw heb ik daarna achter mij gelaten en heb meegeholpen het wiel uit te vinden in wat nu de boomverzorging heet. Klimmend gesnoeid, klimmend geveld, bomen geplant en bomen verplant.

In 1997 ben ik gevraagd bij Drielanden Groenvoorzieningen om als projectleider een afdeling boomverzorging op te tuigen. Daarna ben ik begonnen als projectleider bij Konijnberg Bos en Groen. De laatste 8 jaar ben ik als consulent relatiebeheerder vakspecialist bomen werkzaam geweest bij Cobra-Groeninzicht.”

 

Wat was jouw motivatie om bij ons te komen werken?
“Bomen zijn mijn passie. De diensten die de Boominspecteurs uitvoeren, liggen in één lijn met mijn ervaringen en vorige werkzaamheden.

Om hier als Verkoop Adviseur aan het werk te mogen gaan, in een jonge dynamische onderneming, wil ik al mijn ervaring, relaties en knowhow inzetten om een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan een groene leefomgeving en een duurzaam en efficiënt beheer van bomen.”

 

Persoonlijk kennismaken
Natuurlijk vindt Cor het ook belangrijk om u in het echt te ontmoeten en zichzelf aan u voor te stellen. De komende periode zal hij dan ook zoveel mogelijk kennismakingsgesprekken inplannen om u allemaal persoonlijk te leren kennen. Mocht u voor die tijd contact willen opnemen met Cor, dan kunt u hem bereiken via c.t.lam@boominspecteurs.nl of 06-22922818.

Introductie Cor 't Lam