Welkom bij de club!

Zo af en toe lijkt het net alsof we een blik met nieuwe collega’s opentrekken! Net voor de zomer mochten we opnieuw 6 enthousiaste nieuwe Boominspecteurs in ons team verwelkomen. En begin oktober verwelkomen we een collega European Tree Technician in ons team!

Kweekvijver

Chrisje, Rosanne, Johannes, Leen, Michiel en Eric hebben begin 2020 een spannende stap gezet. Toen begon voor hen een nieuw avontuur in de vorm van de Kweekvijver. Een intensief opleidingstraject van 5 maanden met als uiteindelijk doel om aan de slag te gaan als Data Inspecteur Bomen. Sommigen hadden al een vooropleiding in het groen, anderen begonnen als ‘groentje’ aan de Kweekvijver. Zo heeft Michiel een achtergrond in de horeca, bijvoorbeeld. Wat ze allemaal delen is een passie voor bomen en zo zien we het natuurlijk graag! Eind mei rondde het zestal de opleiding met succes af, helemaal klaar om aan de slag te gaan bij De Boominspecteurs.

Wij vinden het te gek dat deze 6 enthousiastelingen nu deel uitmaken van ons team en heten hen van harte welkom. U zult hen de komende periode wellicht terugzien op uw projecten. Schroom in dat geval niet om hen aan te spreken en te vragen naar hun ervaringen. Ze vertellen er graag meer over.

Team Onderzoek & Advies

Alsof het nog niet genoeg is, heten we op 1 oktober Arthur ’t Hart welkom in ons team. Arthur is een ervaren European Tree Technician en kan zijn tanden zetten in het onderzoek- en advieswerk bij De Boominspecteurs. Dat doet hij niet alleen; samen met collega’s Niek Meister en Koos Baack vormt hij het team Onderzoek & Advies.

Foto_nieuwe_crew_20200603