Welkom bij De Boominspecteurs

de specialisten voor inventarisatie en inspectie van uw bomen.

Aantallen en locatie spelen voor ons geen rol. Duizenden bomen in het stedelijk gebied of één monumentale boom op een landgoed? In Friesland, Zeeland of Limburg, het maakt voor De Boominspecteurs niets uit. In heel Nederland inventariseren en inspecteren de boominspecteurs uw bomen. U kunt rekenen op een betrouwbare inventarisatie en inspectie!

Wat ons uniek maakt? Uitgebreide kennis van inspectiemethoden en bomenbeheersoftware. Onze boominspecteurs zijn flexibel en bekend met landelijke richtlijnen en actuele automatiseringsaspecten.

De Boominspecteurs kan natuurlijk niet zonder haar boominspecteurs. Het zijn stuk voor stuk enthousiaste, flexibele en onafhankelijke specialisten. De ene is een ervaren, voormalige boomverzorger, de ander een jong, aanstormend talent. Het is die combinatie die van ons team hét team maakt. Alle boominspecteurs zijn in het bezit van het certificaat Boomveiligheidscontroleur. Aangevuld met een uitgebreide interne training wordt de theorie in praktijk gebracht. Heel belangrijk, want een deskundige boominspecteur word je niet vanuit een boekje!

De Boominspecteurs streeft naar duurzamer ondernemen. Dit doen wij onder meer met behulp van de CO2-prestatieladder. Dit instrument helpt ons op een gestructureerde manier onze CO2-uitstoot te verminderen en daarmee onze bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld!

 

Ons team

Mark

Swiderski

Carmen

Krist

Erik

Hanegraaf

Niek

Meister

Eric

Van Empelen

Hanneke

de Bruijn

Merlijn

Boeles