Een nieuw directieteam voor Investree

v.l.n.r. Gerbrand van de Weerd, Tony Hoekstra, Leon Spek en Michel van Ingen

 

Investree is druk bezig met het uitrollen van de nieuwe strategie. Een groot deel van de plannen zijn al uitgevoerd. Zo is onze afdeling voor inspectie, onderzoek en advies volledig ondergebracht bij De Boominspecteurs en heeft Bomenwacht Nederland een mooi team van consultants opgebouwd dat gespecialiseerd is in beheer, behoud en vergroenen. Daarbij maakt ons huidige interim directieteam per januari 2024 plaats voor een vast directieteam om de strategie verder uit te bouwen en de gestelde doelen te realiseren.

De samenstelling van het nieuwe team
Het samenbrengen van De Boominspecteurs, Bomenwacht Nederland en GRIB onder het dak van moedermaatschappij Investree vraagt om een vernieuwde aanpak. Deze drie ondernemingen, die samen werken aan eenzelfde opgave, hebben één directieteam nodig die Investree verder kan laten groeien.

In goed overleg met de huidige directie is dan ook besloten dat Leon Spek, mede-eigenaar en oprichter, met ingang van januari 2024 de rol van Algemeen Directeur Investree op zich neemt. Michel van Ingen, nu Directeur van De Boominspecteurs, gaat de positie van Operationeel Directeur Investree vervullen. En de derde functie van Commercieel Directeur Investree staat voorlopig nog open. Hier verwachten we in het nieuwe jaar invulling aan te geven. Hiermee komen de huidige directiefuncties binnen De Boominspecteurs en Bomenwacht Nederland te vervallen


Afscheid van vertrouwde gezichten

Dit betekent dat Gerbrand van de Weerd, Directeur van Bomenwacht Nederland, en Tony Hoekstra, MT-lid, geen onderdeel meer uitmaken van het nieuwe directieteam en onze organisatie op termijn gaan verlaten.

Gerbrand blijft tot medio 2024 werkzaam bij Investree en gaat zich als adviseur richten op de ontwikkelingen bij GRIB en de dienstverlening bij het team Consultancy & Engineering. Daarnaast wordt Tony in januari door een nieuwe collega opgevolgd die zijn werkzaamheden bij opdrachtgevers gaat overnemen. Eind februari verwacht Tony zijn laatste werkdag te hebben binnen Investree. Verder draagt Leon zijn taken bij Bomenbanen en BomenCampus over aan Rob Hollemans.

Leon: “Gerbrand, Michel en Tony hebben met elkaar een mooie strategie neergezet. Met mijn praktische aanpak en aandacht voor onze medewerkers wil ik de organisatie verder uitbouwen!”

 

Lees hier het artikel: De Boominspecteurs, Bomenwacht Nederland en GRIB bundelen krachten.