Inspectie

Staan uw bomen in stedelijke omgeving of langs provinciale wegen? Beheert u bomen in een bosgebied of op een opengesteld landgoed? Wij helpen u graag om de relevante boomgegevens in beeld te brengen en zorgen ervoor dat de inspectiegegevens aansluiten op uw werkwijze en beheersoftware. Zo bent u aantoonbaar ‘in control’ en kunt u snel verder met het (laten) uitvoeren van eventuele maatregelen.

Veiligheid

Weet u wat de risico’s zijn van uw bomen en weet u wat u moet doen om deze risico’s te beperken? Wij bieden u deze informatie. Zo krijgt u weer overzicht over en inzicht in uw bomen en bosplantsoenen.

Lees verder

Onderhoud

Goed onderhouden bomen vormen dé basis voor een beheerplan of een onderhoudsbestek. Hoe kunt u uw bomen goed en duurzaam onderhouden? Met goede en betrouwbare informatie.

Lees verder

Ziekten & Plagen

Ziekten en plagen beïnvloeden het dagelijks bomenbeheer. Weet u wat er precies speelt? Wilt u de boomziekten en aantastingen in de hand houden? Betrouwbare informatie is het antwoord.

Lees verder

Boominspectie Plus

Veiligheid en onderhoud nog sneller en beter in beeld? Boominspectie Plus combineert de ervaring van onze boomexperts met de slimme, innovatieve technologie van TreeTracker.

Lees verder