Boominspectie Plus

Bij De Boominspecteurs zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw boominspecties te verbeteren. Daarom starten wij nu met een nieuwe dienst: Boominspectie Plus.

Deze dienst combineert de ervaring van onze boomexperts met de slimme, innovatieve technologie van TreeTracker. Die combinatie maakt het inwinnen van boomgegevens niet alleen efficiënter en nauwkeuriger, maar ook leuker!

Bekijk onze animatievideo hieronder voor een korte introductie:

Boomhoogte animatie

Nauwkeurig

Wij durven te beweren dat uw gegevens nog nooit zo nauwkeurig in beeld zijn geweest. De digitale opnameapparatuur meet namelijk secuurder dan de mens. Zo registreert de camera de hoogte van de boom en de takvrije zone met een minimale marge. Dit voorkomt (dure) onduidelijkheden bij de uitvoering van de snoei.

Boominspectie Plus

Efficiënt

De digitale boomregistratie zorgt ervoor dat onze boominspecteur kan focussen op zijn of haar expertise: het beoordelen van uw bomen. Zo kunnen we direct kostbare tijd, geld en middelen besparen en zijn we efficiënt bezig.

Efficiënt

Compleet

Boominspectie Plus geeft een compleet beeld van elke boom. Zo kunt u méér met uw gegevens. Bijvoorbeeld eenvoudig de ecologische bijdrage van uw boom laten berekenen, afstandsbepalingen laten maken of nauwkeurige prognoses laten opstellen over de klimatologische gevolgen van verandering in uw bomenbestand. Uw gegevens worden gebruiksklaar geleverd en kunnen direct worden ingelezen in de meest gebruikte beheerpakketten.

Compleet

Mooi verdiend!

Boominspectie Plus is een investering in de betrouwbaarheid van uw boombestand. Een investering die u over meerdere jaren terugverdient door de verhoogde efficiëntie en intelligentie van uw inspecties en onderhoud.

Daarnaast voorkomt u extra kosten als gevolg van onnauwkeurige inschattingen en onjuistheden in uw bestand bij de uitvoering van het boomonderhoud.

Nauwkeurig

Meer weten?

We vertellen u graag meer over Boominspectie Plus. Neem contact op met Erwin Reinhard voor een afspraak en we laten in een korte presentatie zien wat Boominspectie Plus voor uw bomenbestand kan betekenen. Liever telefonisch? Bellen kan natuurlijk ook op (085) 822 80 90.

Boominspectie Plus – digitale inwinning, 360 graden boombeeld en het meest accurate boombestand.