Boominspectie Plus

Met Boominspectie Plus beschikt u over
alle boominformatie om uw complete boombeheer efficiënt en duurzaam in te richten. U houdt nauwkeurig overzicht op de zorg en het onderhoud van uw bomen. En het inzicht in de baten van bomen biedt u kansen om        uw vergroeningspotentieel te bepalen.

Hoe wij dit doen? Door de ervaring van onze boomexperts te combineren met de slimme, innovatieve technologie van  TreeTracker. Die combinatie maakt het inwinnen van boomgegevens niet alleen efficiënter en nauwkeuriger, maar ook leuker!

Bekijk de animatievideo hieronder voor een korte uitleg over deze dienst:

Boomhoogte animatie

Alle boominformatie

Wij leveren alle boominformatie die u nodig heeft voor uw boombeheer. Onze informatie is altijd actueel, betrouwbaar en compleet en helpt u om een vertaalslag te maken naar veiligheids- en onderhoudsmaatregelen. Uw gegevens worden gebruiksklaar geleverd en kunnen direct worden ingelezen in de meest gebruikte beheerpakketten.

Boominspectie Plus

Efficiënt

De digitale boomregistratie zorgt ervoor dat onze boominspecteur zich kan focussen op zijn of haar expertise: het beoordelen van uw bomen. Zo kunnen we direct kostbare tijd, geld en middelen besparen en zijn we efficiënt bezig.

Efficiënt

Duurzaam

Boominspectie Plus geeft een compleet beeld van elke boom. Zo kunt u méér met uw gegevens. Bijvoorbeeld eenvoudig de ecologische bijdrage van uw boom laten berekenen, afstandsbepalingen laten maken of nauwkeurige prognoses laten opstellen over de klimatologische gevolgen van verandering in uw bomenbestand. Zo kunt u toekomstgericht aan de slag met uw bomenbestand door uw vergroeningspotentieel te bepalen.

Compleet

Mooi verdiend!

Boominspectie Plus is een investering in de betrouwbaarheid van uw boominformatie. Een investering die u over meerdere jaren terugverdient door de verhoogde efficiëntie en intelligentie van uw inspecties en onderhoud.

Daarnaast voorkomt u extra kosten als gevolg van onnauwkeurige inschattingen en onjuistheden in uw bestand bij de uitvoering van het boomonderhoud.

Nauwkeurig

Meer weten?

We vertellen u graag meer over Boominspectie Plus. Neem contact op met Cor ’t Lam voor een afspraak en we laten in een korte presentatie zien wat Boominspectie Plus voor uw bomenbestand kan betekenen. Liever telefonisch? Bellen kan natuurlijk ook op (085) 822 80 90.

Boominspectie Plus – digitale inwinning, 360 graden boombeeld en het meest accurate boombestand.